Rouwbegeleiding

Rouwen is een natuurlijk reactie op verlies. Wanneer het rouwproces echter stil staat en verstikkend werkt op je eigen leven is het goed om hulp in te schakelen. Rouwen is werken aan jezelf. Je moet het zelf doen maar gelukkig niet alleen. Ik werk met een effectieve methode om in beeld te brengen waar het rouwproces stokt en maak samen met de betrokkene  een plan. Mijn jarenlange ervaring met coachen zet ik daarbij in. Cliënten noemen mij toegankelijk, open en duidelijk. Diepgaand en met beide benen op de grond. Mijn gevoel voor humor houdt ook een zwaar traject licht.

 

Individuele coaching

Rouw na verlies van een geliefde, na verlies van gezondheid, na verlies van een baan, na verlies van een huis of na verlies van een toekomstperspectief. Soms gaat het om een actueel verlies of juist om een onaffe levenservaring  dat belemmerend werkt in het dagelijks leven.

Tweedaagse workshop Verder na Verlies

Ruimte voor het persoonlijke verliesverhaal en een op maat gemaakt afrondingsritueel bij een onaffe levenservaring.

Tweedaagse workshop Onzichtbaar verlies

Verlies dat niet zichtbaar is in het licht zetten. Pijn uit het verleden een plek geven door o.a. het maken van je persoonlijke verlieskast en een vergevingsritueel.